Et kærligt farvel

Aflivning af dit kæledyr

At beslutte, hvornår tiden er inde til at sige farvel til sit kæledyr er en svær - hvis ikke den sværeste beslutning - man tager som kæledyrsejer. Det er dog oftest en beslutning, som du træffer af kærlighed til dit dyr.

Hvis du er i tvivl om dit kæledyrs tilstand og generelle velfærd, er du altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os - du får altid vores grundige, faglige overvejelser og ærligt omsorgsfulde tilgang til dit dyrs livssituation.

Når tiden er inde, sørger vi for, at dit kæledyr sover ind på en rolig og fredelig måde. Ved en aflivning vil vi ofte først give en sprøjte med beroligende medicin. Du får lov at sidde med dit kæledyr mens det falder til ro. Når dit kæledyr sover tungt, giver vi efterfølgende en overdosis sovemiddel i blodåren. Dette får dyret til at sove ind. 

Det er meget individuelt, hvordan man efterfølgende ønsker at mindes sin firbenede ven. Du kan vælge at begrave kæledyret selv, eller at vi sørger for at sende dit kæledyr godt videre. Ved sidstnævnte kommer dit kæledyr til kremering sammen med andre kæledyr på Ada´s Kæledyrskrematorium.

Hvis du gerne vil have dit kæledyr tilbage i en urne, har vi også mulighed for at sørge for dette. Der findes glaserede urner der kan stå fremme, bionedbrydelige urner der kan sænkes i jorden, og urner der kan åbnes så asken kan spredes. Der er også mulighed for at få taget lidt aske fra til at få lavet et smykke indeholdende lidt af asken.

Se i linket til Ada´s Kæledyrskrematorium, hvilke muligheder der er for urner og smykker. Hvis I har andre ønsker til smykker, end dem Ada kan tilbyde, kan I alternativt kigge på Mindeperlens udvalg af fine og unikke smykker. 


Priser hos os - klik her