Cat Friendly Clinic

Guld-certificeret i 2021

Der kan være flere udfordringer ved at tage sin kat til dyrlægen: Katte er ikke vant til at rejse, og kan blive utrygge udenfor hjemmet, katte er følsomme overfor stress- herunder blandt andet hunde, katte skal behandles nænsomt og med forståelse for kattens natur.

Det anerkender vi på Sallingvej Dyreklinik og vi sætter høje krav til os selv - hver dag. Derfor er vi i 2021 blevet anerkendt af  International Society of Feline Medicine som en Cat Friendly Clinic med GULD-certificering, som er det højeste niveau man kan komme på. 

 

Kriterier for at blive certificeret er bl.a løbende uddannelse af personale, specifikke krav til faciliteter i klinikken, minimering af stress i klinikken både ved ankomst og under konsulationen og meget mere. 

 

På Sallingvej Dyreklinik betyder det bl.a. at vi tilbyder

  • Katteventeværelse: Dette område er kun for katte. I katteventeværelset er der skærmet af for indtryk fra omgivelserne. Der forefindes tæpper sprayet med det beroligende duftstof Feliway
  • Kattekonsultation: Vores kattekonsultation er et rum forbeholdt katte og vi sprayer det jævnligt med dufte som katte godt kan lide. Derudover er der små væghylder med tæpper som kattene kan springe rundt på og ligge på

  • Katte"hotel": Når din kat er indlagt hos os, er dette på vores kattehotel. Det er et roligt rum, hvor der kun må være andre katte. Vi har bløde tæpper, små huler og mulighed for at skærme af, så din kat kan følge sig så tryg som muligt og der er dejlig varmt.

  • Særlig kattehåndteringsmetoder, som gør oplevelsen for din kat bedre

 

Samt mange andre krav/faciliteter. Er du i tvivl om overstående, skal du være meget velkommen til at kontakte os på 38 86 96 97

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.