Corona /COVID-19 pandemi

I forbindelse med corona-pandemien er der for tiden en del ændringer i måden vi omgås hinanden- også her på klinikken.

Klinikken har normale åbningstider. Vi arbejder dog med nedsat bemanding og har midlertidigt ændrede procedurer, for at mindske smittespredning.

Nedenfor procedurer er gældende for nærværende:

  • Du bedes spritte hænder, når du kommer ind på klinikken
  • Du bedes lade en anden person komme med dit kæledyr til bookede tider, hvis du er smittet eller i karantæne grundet Corona-virus
  • Du bedes lade en anden person komme med dit kæledyr til bookede tider, hvis du har symptomer på øvre luftvejsinfektion eller influenza (hoste, snottet næse, vejrtrækningsbesvær, feber)
  • Klienter bedes vente udenfor under undersøgelse af dyret. Vi har midlertidigt ændret vores procedure ift undersøgelser. Når I har meldt jeres ankomst i receptionen, vil I blive bedt om at vente i jeres bil. Hvis ikke I er i bil, er I velkomne til at vente i venteværelset- men allerhelst udenfor. En dyrlæge vil derefter tage imod jer dér, og tage jeres kæledyr med ind til undersøgelse. Mens dyrlægen undersøger jeres kæledyr, vil I blive bedt om at vente udenfor/i bilen. Dette gør vi, da det kan være meget svært at holde god afstand inde i konsultationerne
  • Udbringning af butiksvarer: Vi kører gerne foder og butiksvarer ud ugentligt til klienter i København. Dette er for at mindske antallet af mennesker i butikken. Der er kørselsgebyr på 20kr, men det er gratis for medlemmer af sundhedsordningen, VetPlan. Ring herned, hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed.
  • Negleklip udskydes til vi åbner op på normal bemanding. Andre ikke-akutte bookinger vil generelt også rykkes frem i tiden for at gøre plads til primært akutte patienter.

Vi vil løbende opdatere vores procedurer i henhold til Sundhedsministeriets anbefalinger.
Vi håber på jeres forståelse i denne tid, og glæder os til vi kan betjene jer og jeres kæledyr på mere normal vis

Hilsen personalet på Sallingvej Dyreklinik

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.