Klinikchef søges

Sallingvej Dyreklinik søger en Klinikchef

Salling Dyreklinik har succes og har nu nået en størrelse, hvor ansættelsen af en klinikchef er det næste naturlige skridt i en positiv udvikling. Klinikchefen vil få ansvar for den overordnede ledelse og drift.

Sallingvej Dyreklinik er en veldreven praksis beliggende i København. Klinikken har specialkompetencer inden for flere områder samt et voksende kundegrundlag. Derfor er der brug for en ledelsesprofil, som kan påtage sig ansvaret for administrative opgaver, ledelse, eventuelt kombineret med fagligt virke samt at være klinikkens ansigt udadtil.

Klinikken har specialkompetencer indenfor bl.a. oftalmologi og tand- og mundhulelidelser og modtager henvisninger for dette. Vi råder over digital røntgen, tandrøntgen, tandunit, ultralyd, laser samt et større in-house laboratorie. Klinikken er i rivende udvikling, og har en stor fast kundebase samt tilgang af klienter.

Stillingen som klinikchef:

Stillingen som klinikchef er nyoprettet. Det er en fordel, hvis du er uddannet dyrlæge eller veterinærsygeplejerske, men det er ikke et krav. Det vil til gengæld være en stor fordel, hvis du kan dokumentere resultater fra lignende ansættelse.

Du er stærk i din kommunikation og evne at lede både dyrlæger, sygeplejersker, elever og studerende med lige stor gennemslagskraft. Klinikken har en generel uformel omgangsform og humor har høj prioritet.

Du skal have ambitioner og visioner og sikre, at klinikken fortsætter sin vækst. Du skal sikre, at alle følger og kan mærke klinikkens vision om højt fagligt niveau og veludviklet henvisningspraksis kombineret med en personlig kontakt, hvor der bliver draget omsorg for både ejer og patient.

Du er en stærk forhandler, som sikrer, at klinikken får de bedste indkøbsaftaler og priser. Samtidig ved du, hvordan man stiller en business case op og kan tage ansvaret for at planlægge nyinvesteringer for klinikken.

I rollen som klinikchef får du ansvaret for klinikkens budget og skal forestå ansættelsessamtaler, løbende personalesamtaler, lønsamtaler og eventuelle konfliktløsende samtaler. Du refererer selv direkte til indehaver og sparrer med klinikkens bestyrelse.

Sallingvej Dyreklinik er en stor uafhængig praksis. For den rette person vil dette være et attraktivt job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Derudover er det en unik mulighed for at få lov at fokusere på ledelse i et veterinær-fagligt miljø.

Send din ansøgning allerede i dag

Jobbet som klinikchef er en fuldtidsstilling. Der er ingen vagtforpligtelse, og du har fri i weekenderne. Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Har du lyst til at høre mere om klinikken eller stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Louise Mulvad på 3886 9697.

Send din ansøgning til vetbusiness@vetfamily.dk, Att. Anja Mikkelsen.

Event kalender
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.