Louise Mulvad

Dyrlæge 1999
Email: post@sallingvej-dyreklinik.dk
Telefon: +4538869697

Louise Mulvad er uddannet fra den kongelige veterinær og landbohøjskole i 1999. Fra 1999-2001 var hun ansat ved Lindenborg dyreklinik. Herefter var hun fra 2001-2005 ansat ved Frihedens dyreklinik.

I 2005 blev Louise ejer af Sallingvej dyreklinik, der dengang lå på Sallingvej 26. I 2008 flyttede klinikken til den nuværende adresse på Rebildvej 1.

Louise Mulvad er uddannet øjenpaneldyrlæge og er derfor godkendt af den danske dyrlægeforening og ECVO (Den europæiske organisation for veterinære øjenspecialister) til at diagnosticere arvelige øjensygdomme hos hunde og katte.

Det daglige arbejde består overvejende af behandling af øjenlidelser både på klinikkens egne patienter og på øjenpatienter henvist fra kolleger.

Klinikken råder over et operationsmikroskop som vi anvender til vores øjenoperationer. Særligt  hornhindekirurgi og øjenlågskorrektioner, herunder cryobehandling af fejlstillede øjenhår, udføres på daglig basis.

Derfor har vi særlig stor erfaring med racer som engelske og franske bulldogs, Shar Peis, Shih Tzu og Chihuahua.

Udover patienterne står Louise Mulvad også for administration og økonomi i hverdagen.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.