Aflivning

Et værdigt farvel

At beslutte, hvornår tiden er inde til at sige farvel til sit kæledyr er en svær- hvis ikke den sværeste beslutning- man tager som kæledyrsejer. Hvis du er i tvivl om dit kæledyrs tilstand og generelle velfærd, er du altid velkommen til at bestille et sundhedstjek hos os. Vi er dyrenes ambassadører- og du får altid vores ærlige mening.

Når tiden er inde, sørger vi for, at dit kæledyr sover ind på en rolig og fredelig måde. Ved en aflivning vil vi ofte først give en sprøjte med beroligende medicin. Du får lov at sidde med dit kæledyr mens det falder til ro. Når dit kæledyr sover tungt, giver vi efterfølgende en overdosis sovemiddel i blodåren. Dette får dyret til at sove ind. 

Det er meget individuelt, hvordan man efterfølgende ønsker at mindes sin firbenede ven. Du kan vælge at begrave kæledyret selv eller at vi sørger for resten. Ved sidstnævnte kommer dit kæledyr til kremering sammen med andre kæledyr på Ada´s Kæledyrskrematorium.

Hvis du gerne vil have dit kæledyr tilbage i en urne har vi også mulighed for at sørge for dette. Der findes glaserede urner der kan stå fremme, bionedbrydelige urner der kan sænkes i jorden og urner der kan åbnes så asken kan spredes. Der er også mulighed for at få taget lidt aske fra til at få lavet et smykke indeholdende lidt af asken.

Se i linket til Ada´s Kæledyrskrematorium, hvilke muligheder der er for urner og smykker. Hvis I har andre ønsker til smykker, end dem Ada kan tilbyde, kan I alternativt kigge på Mindeperlens udvalg af fine og unikke smykker. 


Priser hos os - klik her