Sundhedseftersyn

Sundhed, velfærd og trivsel- for dig og dit kæledyr

Vi anbefaler mindst et årligt sundhedseftersyn af dit kæledyr.

Ved et sundhedseftersyn vil vi grundigt undersøge dit kæledyr fra snude til halespids for at se, at alt er som det skal være. På den måde kan vi opdage mange forandringer i opløbet. Vi undersøger bl.a. hjerte og lunger, pels, øjne, ører, mundhule og meget mere. Derudover taler vi om, hvilke sygdomme der er relevante at beskytte lige netop dit dyr for ift vaccination.

Vi har desuden mulighed for at snakke om foder og og hvordan det generelt går med dit kæledyr- og hvordan vi eventuelt kan gøre at han/hun har det endnu bedre

Vi tilbyder desuden en blodprøve-screening (gratis for Aniplan-udvidede medlemmer). Her kigger vi på både røde- og hvide blodlegemer, samt alle de større organsystemer i kroppen, såsom lever og nyre mm. På denne måde har vi mulighed for at opdage eventuel sygdom hurtigt, og det giver os også et udgangspunkt for, hvordan dit kæledyrs værdier normalt ligger.

 

Som medlem af vores sundhedsordning Vetplan, er det årlige sundhedseftersyn, med de vacciner der måtte være behov for, gratis.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.