Anæstesi

Forundersøgelse

Inden narkosen vil vi foretage en klinisk undersøgelse for at sikre os, at narkosen bliver så skånsom og sikker som muligt. 

Anæstesi (narkose)

På Sallingvej dyreklinik får alle hunde, der skal i fuld bedøvelse taget en blodprøve inden da. Her ser vi bl.a. på røde og hvide blodlegemer. Derudover tjekkes alle større organsystemer i kroppen, bl.a. lever og nyrer. Derved kan vi se, om der er nogle faktorer vi skal tage særligt hensyn til og skræddersy bedøvelsen til netop dit dyr. Hunde der lægges i narkose tilkobles desuden en respirator og avanceret overvågningsudstyr. Herved sikrer vi en regelmæssig vejrtrækning og kan overvåge EKG, iltmætning, temperatur og blodtryk . Dette giver os mulighed for at tilpasse narkosen undervejs til det enkelte dyr og giver os og din hund en større sikkerhed under operationen.
Herudover vil dit dyr under operationen blive overvåget af en sygeplejerske, der har gennemført kurser indenfor anæstesi eller en dyrlæge.

Er du det mindste i tvivl om noget, skal du være velkommen til at ringe til klinikken på 3886 9697

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.