Anæstesi

Anæstesi

På Sallingvej dyreklinik bliver alle hunde, der lægges i narkose tilkoblet en respirator og avanceret overvågningsudstyr. Herved sikrer vi en regelmæssig vejrtrækning og kan overvåge EKG, iltmætning, temperatur og blodtryk . Dette giver os mulighed for at tilpasse anæstesien til det enkelte dyr og giver en større sikkerhed under operationen.
Herudover vil dit dyr under operationen blive overvåget af en sygeplejerske, der har gennemført kurser indenfor anæstesi eller en dyrlæge.

Forundersøgelse

Inden narkosen vil vi foretage en klinisk undersøgelse. Vi har også mulighed for at tage en blodprøve inden narkosen. Herved kan vi konstatere, om der er nogle faktorer, vi skal være særligt opmærksomme på, så narkosen bliver så skånsom og sikker som muligt.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.