Mette Rydahl Jensen

Mette Rydahl Jensen

Dyrlæge, klinikchef & medejer

Mette er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet (Den Kongelige Veterinær & Landbohøjskole) i 2014.

Hun har i sin karriere arbejdet på både henvisningshospital og i smådyrsklinik, og i 2019 færdiggjorde hun en international efteruddannelse inden for medicin og bløddelskirurgi (GPCert SAS&SAM).

I 2021 startede hun som dyrlæge og klinikchef på Sallingvej Dyreklinik og blev i 2022 medejer af klinikken sammen med Louise Mulvad.

Mette holder af at arbejde alsidigt som dyrlæge, og hun kan mødes både i konsultationsrummet, til tandbehandlinger og på operationsstuen. Hendes primære arbejdsområder er medicin og kirurgi – herunder operation og undersøgelse med kikkert (skopi).

Mette er klinikkens leder og står for den daglige drift og udvikling af klinikken.

Laura Hald

Laura Hald

Dyrlæge

Laura blev færdiguddannet dyrlæge i 2015. Hun har siden arbejdet på både henvisningshospital og i smådyrspraksis.

Laura har en særlig kærlighed til behandling af katte. Derfor varetager hun den største del af vores katte-klinik. Laura har også særlig erfaring inden for intern medicin samt tandbehandling, hvor hun løbende efteruddanner sig.

Laura Buchwald Olsen

Laura Buchwald Olsen

Dyrlæge

Laura har været ansat på Sallingvej Dyreklinik siden november 2017 som veterinærstuderende, hvor hun blandt andet har stået for vores hvalpehold.

Laura har færdiggjort uddannelsen som dyrlæge i sommeren 2023, og hun er efterfølgende ansat på klinikken som dyrlæge fra september 2023.

Laura vil varetage konsultationer og sundhedseftersyn, hvor hun med smil og masser af godbidder tager sig rigtig godt af både klinikkens patienter og klienter. I vil også møde Laura i forbindelse med almene operationer.

Rikke Høgholm-Lee

Rikke Høgholm-Lee

Dyrlæge

Rikke er uddannet dyrlæge fra University of Georgia, College of Veterinary Medicine i USA I 2006.

Rikke har derefter haft en spændende og alsidig karriere som blandt andet hestedyrlæge, men især som internatsleder og dyrlæge hos Dyrenes Beskyttelse, samt direktør i Dyreværnet. Rikke har her været med til at opstarte 3 mobile dyreklinikker for socialt udsatte i Danmark. Rikkes brede og værdiskabende arbejde stoppede dog ikke der, og hun har i de seneste år arbejdet i det veterinære beredskab i Fødevarestyrelsen.

I februar 2024 startede Rikke som dyrlæge på Sallingvej Dyreklinik for at være tæt på kliniske behandlinger af kæledyr – og samarbejdet med kæledyrsejere – igen.

Hun varetager sundhedsundersøgelser, konsultationer og operationer for hunde, katte og kaniner. Rikke har en særlig interesse for halthedsdiagnostik, smertebehandling og kiropraktik, som hun løbende opdaterer sin efteruddannelse med.

Hos Rikke møder du en bred faglig erfaring i sammenhæng med en åben, varm og ærlig dialog.

Louise Mulvad

Louise Mulvad

Dyrlæge & ejer

Louise modtager øjenpatienter på Øjendyreklinikken, Søborg Hovedgade 11, 2870 Dyssegård.

Klinikken kan kontaktes på telefon: 61 44 10 10

Louise er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 1999.

Hun arbejdede efterfølgende flere år på smådyrsklinik indtil hun i 2005 blev ejer af Sallingvej Dyreklinik. Klinikken lå dengang på Sallingvej 26, men i 2008 flyttede klinikken til større lokaler på Rebildvej 1.

Louise er uddannet øjenpaneldyrlæge, og hun er derfor godkendt af den danske dyrlægeforening og ECVO (Den Europæiske Organisation for Veterinære Øjenspecialister) til at diagnosticere arvelige øjensygdomme hos hunde og katte. Louise har derudover stor erfaring med operation af øjenlidelser både i øjet og i øjets omgivelser (øjenkant og øjenlåg). Hendes daglige arbejde består derfor udelukkende af behandling af øjenlidelser på klinikkens patienter, samt på øjenpatienter henvist fra kolleger.

Louise er efterhånden så engageret i sit speciale, og hun har derfor valgt at bygge en separat dyreklinik for øjenpatienter – Øjendyreklinikken på Søborg Hovedgade, Dyssegård. Klinikken åbner den 1.marts 2022, og Louise vil have sin daglige gang på klinikken, hvor hun udelukkende behandler øjenpatienter – velkendte såvel som nytilkomne.

Louise er fortsat medejer af Sallingvej Dyreklinik og samarbejder med klinikchef Mette Rydahl om den overordnede drift af klinikken.

Anna Jensen

Anna Jensen

Ledende Aut. veterinærsygeplejerske

Anna har været ansat på klinikken siden januar 2022. Hun har tidligere arbejdet på både henvisningshospital og smådyrsklinik. Anna er ledende veterinærsygeplejerske og sørger for et godt arbejdsmiljø for klinikkens veterinærsygeplejersker, samt optimal faglig behandling af og omsorg for jeres kæledyr, når de er indlagt på klinikken.

Derudover har Anna en særlig interesse for arbejdet med adfærd hos hund og kat – og starter en efteruddannelse som fagveterinærsygeplejerske i familiedyrs adfærd i efteråret 2022

I kan derfor møde Anna til dyrlægetræning, negleklipstræning og adfærdskonsultationer, og Anna vil i samarbejde med klinikkens team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker bevare og udvikle den hensynsfulde fear-free håndtering af dyrene på klinikken, som vi ærer så højt.

Sandra Nielsen

Sandra Nielsen

Veterinærsygeplejerske

Sandra er autoriseret veterinærsygeplejerske uddannet i 2022. Sandra blev en del af teamet i september 2023, og hun har tidligere arbejdet på et dyrehospital på Fyn.

Sandra har især dygtiggjort sig inden for anæstesi, og hun går særligt op i pleje af dit kæledyr før, under og efter narkose. Sandra får derfor også særlig efteruddannelse inden for dette faglige område.

Derudover kan I møde Sandras varme og rolige facon til konsultationer, i telefonen og i receptionen.

Lærke Holst

Lærke Holst

(Klinikassistent)

Lærke blev en del af teamet på Sallingvej Dyreklinik i august 2023. Efter et længere praktikophold på klinikken, var der ingen tvivl om, at Lærke med sin omsorgsfulde og passionerede personlighed skulle forblive ansat som klinikassistent.

Lærke har opstartet uddannelsen som veterinærsygeplejerske elev, og hun bliver i 2024 uddannet sygeplejehjælper.

I vil møde Lærke i receptionen og butikken, hvor hun sørger for, at tage godt i mod to- og firbenede.

Lærke står også klar med kærlig vejledning og rådgivning.

Signe Holm

Signe Holm

Veterinærsygeplejerske elev

Signe er veterinærsygeplejerske elev på 3. år med færdiguddannelse i marts 2025.

Signe fortsatte sin uddannelse på klinikken fra 2021 efter at have været opstartet på et henvisningshospital. Hun har tidligere gennemgået uddannelsen som human sygeplejerske, og hun er særligt glad for en tæt og omsorgsfuld kontakt med dyr og mennesker – hvilket hun er meget dygtig til.

I kan møde Signe alle steder i klinikken – i receptionen, til konsultation og ved behandlingen af indlagte patienter – hvor hun med velovervejet nærhed sørger for pleje af dit kæledyr.

Signe vil i perioder være fraværende fra klinikken i forbindelse med skoleophold.

Anne Kirstine Ejersbo

Anne Kirstine Ejersbo

Veterinærsygeplejerske elev

Anne Kirstine (kaldes ofte AK) er klinikkens 2.års elev og startede sin uddannelse i foråret 2023.

Anne Kirstine har særlig interesse for dyre-adfærd, og har under sin tidligere bacheloruddannelse i Uddannelsesvidenskab læst psykologi hos dyr på et universitet i Italien. Den altid imødekommende og rare Anne Kirstine kan findes i receptionen og til kloklip, hvor hun altid står klar med velovervejet rådgivning af høj kvalitet. Anne Kirstine har også et særligt kendskab til optimal fodring af dit kæledyr.

Under sin uddannelse, vil Anne Kirstine også blive oplært i anæstesi hos indlagte patienter, samt laboratorie arbejde.

AK vil i perioder være fraværende fra klinikken i forbindelse med skoleophold.

Gabriela Østergaard

Gabriela Østergaard

Veterinærsygeplejerske elev

Gabriela har været klinikassistent på Sallingvej Dyreklinik siden foråret 2023, og er i 2024 opstartet elevuddannelsen som veterinærsygeplejerske.

Du kan møde Gabriela i reception og butik, samt over telefonen. Gabriela tager sig også af de indlagte kæledyr. Under sin uddannelse, vil Gabriela også blive oplært i anæstesi hos indlagte patienter, samt laboratorie arbejde.

Gabriela vil i perioder være fraværende fra klinikken i forbindelse med skoleophold.

Caroline

Caroline

Dyrlægestuderende

Caroline er ansat på klinikken i december 2021 som en del af vores dygtige og uundværlige team af dyrlægestuderende. Hun startede dyrlægeuddannelsen i 2020. I kan møde Caroline om eftermiddagen og lørdage, hvor hun med sit dejlige humør står klar til at sælger foder, hjælpe med kloklip og svare telefonen.

Freja

Freja

Dyrlægestuderende
Lea

Lea

Dyrlægestuderende
Ajla

Ajla

Dyrlægestuderende

Ajla er ansat på klinikken i marts 2024 som en del af vores dygtige team af dyrlægestuderende. Hun startede dyrlægeuddannelsen i 2023. I kan møde Ajla om eftermiddagen og lørdag, hvor hun hjælper med fodersalg, afregning og forespørgsler med et smil.

Det siger vores kunder

Se flere anmeldelser her:

Det siger vores kunder

Det er de sødeste mennesker der arbejder her. Min hund er blevet behandlet flere gange, fået klippet kløer og været til årligt sundhedstjek. En god oplevelse hver gang

– Dennis
fra Google

Havde hvad jeg skulle bruge. Venligt betjening som tog sig tid.
Og ikke mindst havde åben på en lørdag 👍👍

– Martin
fra Google

Skønt og kompetent personale – med (lille) parkeringsplads til kunder.
Super beliggenhed og fint udvalg af fodder og diverse til dyre-vennerne

– Mismo
fra Google

Varmeste anbefalinger. Dyrelæge Ida gjorde idag en meget sørgelig beslutning til en fin og mindeværdig oplevelse. Tak.

– Lena
fra Facebook

God og personlig behandling fra alle ansatte. Betjente mig og min hund med et stort smil!

– Emma
fra Facebook

Mille og jeg fik en god og venlig service og behandling. Hvis det bliver nødvendigt kommer vi tilbage

– Lars
fra Facebook

Se flere anmeldelser her:

Det siger vores kunder

Det er de sødeste mennesker der arbejder her. Min hund er blevet behandlet flere gange, fået klippet kløer og været til årligt sundhedstjek. En god oplevelse hver gang

– Dennis
fra Google

Havde hvad jeg skulle bruge. Venligt betjening som tog sig tid.
Og ikke mindst havde åben på en lørdag 👍👍

– Martin
fra Google

Varmeste anbefalinger. Dyrelæge Ida gjorde idag en meget sørgelig beslutning til en fin og mindeværdig oplevelse. Tak.

– Lena
fra Facebook

God og personlig behandling fra alle ansatte. Betjente mig og min hund med et stort smil!

– Emma
fra Facebook