Om os

Om Sallingvej Dyreklinik

Det er klinikkens mission at yde dig og dit kæledyr den bedst mulige service.

Derfor sætter vi en ære i at udføre vaccination og sundhedsundersøgelsen  på dit kæledyr med samme omhu og faglighed som vores komplicerede medicinske udredninger eller kirurgiske indgreb.

Alt foretages i tæt dialog med dig som ejer med udgangspunkt i netop dit dyrs livsituation. Og vi stræber altid efter, at give dig den bedste rådgivning vedrørende dit dyrs ve og vel - hvad enten det drejer sig om sundhedsrådgivning eller i situationer hvor der opstår sygdom.

Klinikken råder over en øjenpanel dyrlæge der har speciel viden samt det rette udstyr til brug under behandling og operationer af komplicerede øjensygdomme, hvilket gør at vi blandt andet også modtager øjenpatienter fra henvisende dyrlæger.

Klinikken har også en tandafdeling, med en fagudlært veterinærsygeplejerske samt dyrlæge med speciale i tænder. De råder over det nyeste viden og teknologi indenfor tandudstyr og mundhule sygdomme. Derudover har klinikken også tandrøntgen og kan derfor varetage røntgenoptagelser af mundhule og tænder.

Sallingvej Dyreklinik afholder hvalpekurser og regelmæssige temaaftener.

Klinikken har en stor kæledyrsbutik tilknyttet, - Her findes et rigt udvalg af legetøj, plejemidler og andet tilbehør til dine kæledyr.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål vedrørende sundhed og sygdom af dit kæledyr.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.