Om os

Fællesbillede af medarbejderne hos Sallingvej Dyreklinik
Om Sallingvej Dyreklinik

Vi er her på klinikken 17 medarbejdere, som alle hver dag står klar til at give dig og dit kæledyr den bedst mulige service. 

Det er klinikkens mission og dermed en stor ære for os at udføre vaccinationer og sundhedsundersøgelser på dit kæledyr med samme omhu og faglighed som vores komplicerede medicinske udredninger og kirurgiske indgreb.

Alt vi gør foretages i tæt dialog med dig som ejer med udgangspunkt i netop dit dyrs livsituation. Vi bestræber os altid efter at kunne give dig den bedste rådgivning - hvad enten det drejer sig om sundhedsrådgivning, operationer eller situationer, hvor der opstår sygdom.

Klinikken råder blandt andet over:

  • En tandafdeling med et fast team, som alle har en særlig interesse indenfor tænder. De råder over det nyeste viden og teknologi indenfor tandudstyr og mundhulesygdomme. Derudover har vi også tandrøntgen, som kan varetage røntgenoptagelser af mundhule og tænder, hvilket er godt til at finde skjulte problemer, som man ikke kan se med det blotte øje.

  • Intern medicinsk faglig uddannede dyrlæger med interesser indenfor alt mellem haltheder, sår, akut sygdom, diagnosticering, cellebiologi og meget mere. 

  • Et kirurgisk team med dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der alle har særlig interesse i anæstesi/narkose, smerteudredning, sårpleje og medicin.

  • Røntgen og ultralydsudstyr.

  • Et stort laboratorie, hvor vi kan udfører en masse forskellige prøver, f.eks. blodprøver, urin- og afføringsundersøgelser m.m. 

  • Mulighed for dagsindlæggelser af dyr med adskilte afdelinger for hunde, katte, kaniner/gnaver og/eller meget syge dyr.

  • En stor reception med plads til både hunde- og katteafdeling, her råder vi også over forskelligt foder, legetøj, godbidder m.m. 

  • Et stort hvalpeholdskursus, som afholdes hver uge her på klinikken. Dette står vores dyrlægestuderende og veterinærsygeplejerskeelever for. Er du mere interesseret i dette, så klik her.

    Samt meget mere.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte klinikken på 38 86 96 97